wrong links in tMP Main / Portal page

Discussion in 'tMP Site News & Suggestions' started by Jan H, Oct 23, 2005.

  1. Jan H

    Jan H Moderator Staff Member

    Messages:
    6,473
    Location:
    Belgium
    John,

    When using the "tMP Main"styl, there are several broken links in the "search" and "quick links" menus, but only on the portal page, not on the other forum pages.

    Jan
     
    Last edited by a moderator: Jul 17, 2015
  2. TheMusicMan

    TheMusicMan tMP Founder Staff Member

    Messages:
    14,640
    Well spoted... how's that Jan?
     
  3. Jan H

    Jan H Moderator Staff Member

    Messages:
    6,473
    Location:
    Belgium
    Errrr..
    I don't think it's solved yet John...
    (even after doing an F5, a CTRL-F5, clearing my cache and even switching to IE...)
     
  4. TheMusicMan

    TheMusicMan tMP Founder Staff Member

    Messages:
    14,640
    ? in the New Posts in Quick Links drop down...?
     
  5. James Yelland

    James Yelland Active Member

    Messages:
    1,605
    Location:
    Hinckley, Leicestershire
    Logging out seems to be a problem as well.
     
  6. Jan H

    Jan H Moderator Staff Member

    Messages:
    6,473
    Location:
    Belgium
    Sorry for replying this late...

    The "New posts" links are working fine.

    The links that aren't working are "Advanced search", "Mark forums read", "User Control Panel", "Edit signature", "Edit avatar", "Edit profile", "Edit options", "Subscribed threads", "My profile", "Who's online" and "Log out".

    But only on the portal page with the "main" theme...
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice