tMP on a 'Go Slow'?

Discussion in 'Off-Topic Chat' started by Rapier, May 3, 2009.

  1. Rapier

    Rapier Supporting Member

    It's taking 30 seconds to open any thread.
     
  2. theMouthPiece Related Searches

    Find more discussions like this one
    Search results page
    tMP
    thread
  3. MrsDoyle

    MrsDoyle Supporting Member

    I am experiencing the same slowdown... is there any particular reason?
     
  4. Mr Guinness

    Mr Guinness Member

    Me too - for the record!!
     
  5. tubbytuba

    tubbytuba Member

    Well its all over the country then lol as its as slow in Cornwall!! and i thought its because were at the end of the line !
     
  6. No such problem here.
     
  7. PeterBale

    PeterBale Moderator Staff Member

    I've also found it very slow for the last day or so, but I'd assumed it was a problem with my computer :(
     
  8. emziesonic

    emziesonic Member

    yep mines being really slow but fine on other websites, hmmm....
     
  9. Scongie

    Scongie Member

    Same problem here all other sites working at normal speed.
     
  10. Jan H

    Jan H Moderator Staff Member

    I have asked John if he knows about any problems with the hosting server, or something similar.
     
  11. MrsDoyle

    MrsDoyle Supporting Member

    Thanks Jan...
     
  12. theMouthPiece Related Searches

    Find more discussions like this one
    Search results page
    tMP
    thread
  13. andyh

    andyh Supporting Member

    I'm not saying this is definitely the cause but I would suspect one of the sites that tmp refers to when building a page is non-responsive. It may be ads.shoppingads.com as when I try to ping this manually I get a timeout...tmp came back up to speed for me when I temporarily blocked that URL.

    Andy
     
    Last edited: May 4, 2009
  14. Hells Bones

    Hells Bones Active Member

    Woo! Sped up again.
     
  15. TheMusicMan

    TheMusicMan tMP Founder Staff Member

    Hmmm, sorry folks but yes, tMP does seem to be experiencing some technical issues. I have noticed that the server has restarted some services itself (self monitoring control software I'll have you know :) ) - but I've no idea what is causing it. I have also had many bounced emails from members, and lots of error messages (gobble-dee-gook to me).

    However, I have reported this to the hosting team and I hope they get to the bottom of it soon.

    Sorry for any inconvenience caused.
     
  16. Aussie Tuba

    Aussie Tuba Member

    You are no where near the end of the line mate, infact a lot closer to the front than I will ever be, lol
     
  17. tubbytuba

    tubbytuba Member

    Nearer/Further

    Hello Aussie i did mean country as the u.k lol,and its true but you are a lot nearer to the back of that line!!!
     
  18. KenIrvin

    KenIrvin Member

    tMP was off for a couple of hours this morning but I do not see any improvement yet
     
  19. jockinafrock

    jockinafrock Active Member

    I'm having withdrawal symptoms 'cos I'm not getting a quick enough fix...! :eek: It's taking ages to get anything I'm afraid. :ranting2:
     
  20. emziesonic

    emziesonic Member

    my tmp is feeling much better today :biggrin:
     
  21. TheMusicMan

    TheMusicMan tMP Founder Staff Member

    Yep, all things seem to be sorted now. Apologies for the inconvenience... though I still have no idea why we were on a go slow...?!

    Given the growth in members and posts, I know it's about time I upgraded the server again, but costs and all that... :), maybe next year eh!

    Do shout if there's any further issues though please. Thanks.
     
  22. Brian Bowen

    Brian Bowen Active Member

    I didn't experience any slowing down here in the USA.
     

Share This Page