Is it just me or..........

Discussion in 'Off-Topic Chat' started by lottie4744, Apr 8, 2005.

  1. lottie4744

    lottie4744 Member

    Does anyone else STILL have the Santa Hat still on the tMP logo?!?!?

    It's not there on my home computer..... but it's always they're when i'm on the school network!

    Anyone any idea why??
  2. Naomi McFadyen

    Naomi McFadyen New Member

    delete ya cookies!!!

  3. dyl

    dyl Active Member

    Ummm - which style you using? And do you mean the logo at the top of the page?
  4. tubafran

    tubafran Active Member

    Same here - top left logo has santa hat - using Clean- Full Screen

    Although it's not there on Default Style or tmp 3.03
  5. Jan H

    Jan H Moderator Staff Member

    Did you try refreshing the page (in Explorer: push F5 or view -> refresh or right-click -> refresh or push the button with the two green arrows). If that doesn't help, try emptying your "temporary internet folders" (because it could be that they are not so temporary after all ;) ) You do this in Tools -> Options -> tab sheet "general" -> push the "delete files..." button in the middle of the tab
  6. tubafran

    tubafran Active Member

    Yep tried all that - dissappears after using the F5 - log on again and the little blighters back - not long till its official return so it looks like its Christmas everyday here.
  7. TheMusicMan

    TheMusicMan tMP Founder Staff Member

    Try pressing ctrl-F5 - that should do the trick.:biggrin:
  8. Jan H

    Jan H Moderator Staff Member

    what's the difference with a normal "F5"?
    does it also work in Firefox?
  9. stephen2001

    stephen2001 Member

    Ctrl + F5 looks for changes in the script, and redownloads any images into Temporary Internet Files (TIFs) or Cache.

    Pressing F5 on its own just looks for changes in the script. Because the Xmas banner probably had the same file name as the normal one has, it dosen't redownload the image, hence the reason the computer still displays the Xmas banner.

Share This Page